Uitschrijven

Wanneer u mail van ons blijft ontvangen nadat u zich hebt uitgeschreven, of wanneer u een bericht ontvangt dat het uitschrijven is mislukt (Unsuccessful Unsubscribe), doe dan het volgende:

• Controleer de spelling van het e-mail adres waarmee u zich uitschreef.

• E-mail adressen kunnen geldige variaties vertonen.  Bijvoorbeeld:

jdevries@msn.com  (variatie 1)
jdevries@mail.msn.com 
(variatie 2)

• E-mail adressen kunnen hoofdlettergevoelig zijn.  Bijvoorbeeld:

jdevries@msn.com  (kleine letter)
JDEVRIES@MSN.COM (hoofdletters)

• E-mail adressen kunnen een alias hebben dat geen gelijkenis vertoont met het feitelijke adres van uw account.  Bijvoorbeeld:

res12x345@verizon.net  (account adres)
jan.devries@verizon.net 
(alias adres)

• E-mail kan van het ene adres naar een ander worden doorgestuurd.  Bijvoorbeeld:

jdevries@deseretonline.com  (oud adres)
jdevries@mstar2.net 
(doorstuuradres)

Ons geautomatiseerde systeem -- een computer -- neemt alles letterlijk. Het kan geen verkeerde spellingen, variaties, aliassen en doorstuuradressen herkennen die anders zijn dan die, die in ons adressenbestand staan.   Probeer altublieft, met deze opmerkingen in het hoofd, u opnieuw uit te schrijven.

• Unsuccessful Unsubscribe e-mails.  Verzeker u ervan dat u alleen de verzendlijst kiest waarbij u werkelijk bent ingeschreven.  Soms kiezen mensen, om absoluut zeker te zijn dat de worden uitgeschreven, elke bekende lijst, en vragen zich vervolgens af waarom ze mailtjes krijgen die zeggen "U was niet ingeschreven bij ...."

• Klachten over herhaalde berichten.  Soms zijn herhaalde berichten een probleem met onze mailserver. Wij verontschuldigen ons daarvoor.  Wij proberen dit zo goed mogelijk te voorkomen. Het komt echter voor dat een persoon onder twee of meer verschillende e-mail adressen is ingeschreven.  Als dat in uw geval zo is, schrijf u dan alstublieft ook uit met de andere adressen.

Bericht van uitschrijving wordt verzonden naar het verkeerde e-mail adres.  U kunt zich uitschrijven door een e-mail bericht te sturen.  Doe dat door de eenvoudige richtlijnen te volgen die u vindt onderaan elk nummer van "Legacy News", of onder elke boodschap van de Legacy gebruikersgroep.  Wanneer mails worden gestuurd naar verkeerde adressen, kan het enkele dagen of weken duren voordat er actie op wordt ondernomen, of soms wordt er helemaal niet op gereageerd.

• Wanneer u nog steeds problemen hebt, stuur dan een mail naar: WebMaster@LegacyFamilyTree.com.